Baba fürdőruha, gyerek fürdőruha

Az első fürdőruha megvásárlásra egy őrülten aranyos dolog, és nekünk, szülőknek valljuk be – hatalmas élmény. Elengedhetetlen része a strandolásnak és a vízben történő lubickolásnak, hiszen megvédi a gyermek bőrét és eltakarja az intim testrészeket.

Egy kicsit nehéz is kiigazodni a választékon, hiszen nagyon sokféle márka kínál különböző típusú fürdőruhákat, a kiegészítők széles tárházáról nem is beszélve. Webshopunkban rengeteg minőségi termék közül válogathatsz, így e téren nyugodtan bízd ránk magad – a többi már csak azon múlik, hogy mivel fogsz teljes szerelembe esni! Több infót a gyerek fürdőruhákról a termékek alatt olvashatsz. 😊 

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Milyen típusú baba fürdőruhákat találsz nálunk?

A választék ezen a területen óriási nálunk, pontosan azért, mert viszonylag széles korosztályi skálán esetén szeretnénk lefedni a lehetőségeket. A fürdőbugyiktól kezdve az úszóoverálig, az úszó pólók választékán túl a fürdőruhákig (még gyerek bikini is van) tényleg minden fellelhető, hogy maximálisan kielégítse a vásárlók igényeit. Mindenki legjobb tudása és belátása szerint választ gyermekének, pontosan azért, mert ami mellett leteszi a voksot, azt véli a legjobbnak. A fürdőruha minősége nagyon fontos, hiszen kényelmes viseletet biztosítanak a babáknak és gyerekeknek. Száraz állapotban nem tapadnak a bőrhöz és nem szorítják azt. Figyelni kell arra is, hogy biztonságos anyagból készüljenek és ne okozzanak bőrirritációt.

Milyen méretben vannak baba fürdőruháink?

Gyakorlatilag már 56-os mérettől kezdve lehet találni nálunk UV-szűrős baba fürdőruhát, ebben például kifejezetten ajánljuk a Liewood márkáét, ami újrahasznosított poliészterből készült. Ez egy nagyon rugalmas anyag, a praktikus elülső cipzárjának köszönhetően pedig könnyű ráadni a babára. 50%-os ultraibolya védelemmel rendelkeznek, mely nagyon fontos tényezője a megfelelően kiválasztott fürdőruhának egy pici baba esetén.

Innentől kezdve pedig gyakorlatilag bármilyen méretben lehet találni webshopunkban fürdőruhát, egészen az óvodás kor végéig.

Hogyan működik az UV szűrős baba fürdőruha?

Az ilyen típusú fürdőruhák képesek képesek blokkolni vagy elnyelni a káros UV sugarakat és megvédik a babák amúgy is nagyon érzékeny bőrét. Ennek köszönhetően csökken a leégés kockázata, a bőr fájdalmas kipirosodása és összességében természetesen a bőrrák kockázata is.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy önmagában nem elegendő egy UV szűrős baba fürdőruha viselése, további intézkedésekre is szükség van a maximális védelem érdekében. Használni kell az 50 faktoros naptejet, a napkalapot, és érdemes beszerezni egy strandsátrat is, hogy a pihenő időben is megfelelő védelemmel lássa el a családot.

Milyen típusú kisfiú és kislány fürdőruháink vannak?

Az alapvető típusok esetében elmondható, hogy van kislányos és kisfiús változat is, például úszó pólókból is vannak a nagyon csajos változatokból és az igazán fiús, kék alapú variációkból is készletünkön. Míg a kisfiúknak általában fürdőnadrágot, a kislányoknak fürdőbugyit szoktunk javasolni. Az UV szűrős baba fürdőruhák esetén is van lehetőség a kislányos vagy a kisfiús vonal felé terelni a választást, így nem lesz hiányérzete annak, aki ezt egyértelműen szeretné láttatni. A kislányoknak a hagyományos fazonú egyberészes fürdőruhák és a kétrészes bikinik is ott vannak opcióként, ráadásul egyik szebb, mint a másik, nagyon csodásak ezeknek a márkáknak a mintái!

Hány éves korig kapható gyerek fürdőruha a MiniStudio webshopban?

Természetesen sok minden függ a gyermek alkatától, magasságától és súlyától, de alapvetően elmondható, hogy 6 éves kor végéig le tudjuk fedni a méreteket és aki nálunk keres, az találni fog gyönyörű gyerek fürdőruhát az óvodás kor végéig gyermekének.

Vannak-e neoprén termékek a kínálatunkban?

Igen, neoprén strandcipőket lehet nálunk találni, ami elengedhetetlen része egy tengerparton való tartózkodásnak. Ezek segítéségével meg tudod védeni gyermeked lábát a kagylóktól és az éles kövektől, a csúszásgátló talpnak köszönhetően pedig az esetleges balesetektől is. Megjegyzendő, hogy nem csak a tengerparton, hanem egy csúszós medence mellett is jó szolgálatot tesz egy ilyen kiegészítő. A rugalmas neoprén anyag melegen tartja a gyerekek lábát – maximálisan hasznos és jól kihasználható termék!