Scoot and Ride rollerek és sisakok

Ha egy olyan járgányt keresel, ami kitűnik a tömegből és évekig képes kiszolgálni a kis gazdáját, környezettudatos és vagány, megtaláltad a tökéletes megoldást!

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A Scoot and Ride márkáról röviden 

2010-ben egy csapat szenvedélyes tervező, megalkotta a világ leginnovatívabb három kerekű Scoot and Ride 2 az 1-ben gyerek járgányát. A pillanatok alatt kismotorból rollerré alakítható jármű a gyerekek kedvence a piacon.

Az osztrák cég, amelynek termékei ma már világszerte megtalálhatóak, szabadalmaztatott biztonságtechnikai eljárással készülnek az 1 és 12 éves kor közötti gyermekek számára.

A roller kialakításánál rendkívül fontos szempont, hogy hosszú távon működőképes maradjon és bármikor javítható legyen, ezzel pedig egy abszolút jó befektetés, amit évekig használhatunk.

A költséghatékonyság és praktikusság mellett szól, hogy a Scoot and Ride-al gyermekünk egyszerre két járgányt is kap, ami évekig hű társa lesz az utakon.

Könnyű szerkezetének és könnyű összecsukásának köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük a 2 az 1-ben járgányunkat.

Miben más egy Scoot and Ride roller, mint egy sima gyerekroller?

A trendi tervezésnek köszönhetően, gyerkőcöd biztosan kitűnik a tömegből a Scoot and Ride termékeivel. A legkedveltebb színkombinációkkal találjuk szembe magunkat, ha végig nézünk a rollereken.

Nm beszélve arról, hogy a járgányok a lehető legjobb alapanyagokból készülnek. Nem használnak PVC anyagokat, a gyártó cég különös figyelmet fordít arra, hogy csakis tanúsított beszállítók anyagait használják fel a gyártás során, amelyek megfelelnek az alábbi előírásoknak: EN71 / EN14619 / EN 1078 / ASTM F963 / ASTM F2246 / KC / GMARK / AS-NZS ISO 8124. A többfunkciós járművek időtállóak, tovább használhatóak, ezzel is csökkentve a gyártási szennyeződéseket.

A Scoot and Ride járgányokkal azonban nemcsak jó móka és szórakozás az élet, kitűnő fejlesztési lehetőség is a nagy- és a finommotoros mozgások tekintetében is.

Egyensúlyérzék és mozgáskoordináció – saját testsúlyos kormányozással

Egy hagyományos rollerrel szemben a Scoot and Ride-on a kormányzás saját testsúllyal történik. A rollerezésnek köszönhetően a gyermek megtanulja használni saját testének súlyát és irányítani vele a rollert. Ez a képesség később jól fog jönni a két kerekű biciklin. :)

Koncentráció

A rollerezéshez szükség van egyensúlyra és finommotoros képességre is. A szem – kéz – láb összehangolt mozgatása szükséges ahhoz, hogy a gyerkőc mozgásba tudja lendíteni a rollert. Míg egyik lábbal a rollert hajtja, a másik lábával meg kell tartania az egész testsúlyát a rolleren, mindent egyenes testtartással. Ez hatalmas koncentrációt igényel a gyerekektől, akik általában szempillantás alatt képesek elsajátítani a rollerezés technikáját.

Sikerélmény és magabiztosság

Nincs is nagyobb öröm annál, mikor önállósodik a gyerek és tudatosul benne, hogy képes volt egyedül célt érni. Egy jó élmény máris megalapozza az önbecsülését és a bátorságát az ismeretlen nyújtotta dolgok felé is. Nekünk pedig nincs is más dolgunk, mint megdicsérni őt és tovább bátorítani ezen az úton!

Milyen kortól használhatóak a Scoot and Ride rollerek? 

A legfontosabb tanács, hogy csak biztonsággal totyogóknak ajánlunk bármilyen járművet. Ha a baba már magabiztosan megtanult két lábon lépegetni és már unalmas az esti családi séta jöhetnek a kismotorok! :)

A stabil háromkerekű  2 az 1-ben kimotor már egészen 1 éves kortól használható.

A Scoot and Ride kismotorokat, ahol három különböző ülés és kormánymagasságba tudjuk beállítani a gyermekünk számára legkedvezőbb pozíciót. Ülésmagasság: 22,5-29 cm, Állítható kormánymagasság: 57-64 cm

Roller használata:

Pár hónap elteltével egy újabb izgalmas időszak köszönt be a gyerekek életébe, amikor a kismotorból roller lesz. Könnyű és egyszerű mozdulatokkal alakítható át kismotorból rolleré vagy fordítva. 

4 tipp a biztonságos rollerezéshez

Bukósisak

A bukósisak kötelező kelléke a biztonságos rollerezésnek. Megóvja a kicsik fejét egy esetleges sérüléstől vagy bukástól. A Scoot and Ride sisakjai szuper innovatív mágneszárral és kislámpával vannak felszerelve, hogy minden egyes rollerezés, biciklizés és korcsolyázás a legnagyobb biztonságban és kényelemben teljen.

A mágneszár segítségével a legkisebb kezeknek is egyszerű a sisak  ki-és bekapcsolása.

Fontos szempont, a megfelelő méretű sisak kiválasztása! Milyen a jó sisak?

A sisaknak jól kell illeszkednie a gyerek fejére és alacsonyan kell lennie a homlokán.

Egyedül soha

Természetesen akármennyire ügyes is gyermekünk, amíg kicsi soha ne hagyjuk magára! A rollerezés legyen egy közös családi program, amikor a kicsi megismerkedik a KRESZ szabályaival.