Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Tender Leaf Toys fajátékok

A Tender Leaf Toys fajátékok Nagy-Britannia csúcstervezőinek és ügyeskezű mestereinek köszönhetően tele vannak élettel, érzelmekkel és pozitív energiával. A 25 éves tapasztalattal rendelkező munkacsoport a piac vezetői köze tartozik és figyelmét elsősorban a részletgazdag kidolgozásra és funkcionalitásra összpontosítja. Az elragadó játékok a legapróbb részletekig megvannak tervezve, az egyedi varázslatos külcsínük kínálta különböző játékvariációk és játékkombinációk órákra lekötik a gyerkőcöket miközben fejlesztik esztétikai érzéküket. A Tender Leaf márka nem csak a gyerekeket, de a szülőket, sőt nagyszülőket is megszólítja.

A Tender Leaf prémium termékek alapanyaguknak köszönhetően több generáción át kitartanak. Csodás élénk színeik kisfiúk, kislányok tetszését nyerik el. A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájárul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásánakbővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi.

A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.