Ha választasz még 1.100 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Az altatás nem egyszerű feladat, ám még az alvás sem stresszmentes, ha állandóan amiatt kell idegeskedni, hogy már megint kitakarózott a gyermek. Még jó, hogy a tipegő hálózsák erre a problémára kényelmes, kellemes, mesés, szép megoldásként szolgál. Nézzük meg közelebbről, milyen előnyöket tartogat a mindennapokban!

Miért előnyös egy prémium tipegő hálózsák?

A prémium, mint jelző, mindig valami többet, jobbat takar, mint ami az átlagos. Ez ebben az esetben sincsen másként. A hálózsák attól prémium, hogy extra minőségi anyagból, muszlinból kézzel készül. A szabása speciális, hiszen csípőtájban kiszélesedik, míg a térdrész külön megerősített, azaz minden a lurkó kényelmét szolgálja. De egyáltalán mi szüksége lehet egy aprócska gyermeknek erre a szuper kiegészítőre?

A szülők többsége nem egyszer találkozott már azzal a jelenséggel, amikor a gondosan betakargatott gyermeken fél perc múltán sehol nincsen a textil, vagyis van, persze, az ágy másik sarkában, ahol még véletlenül sem takar, melegít. Folyton odaugrálni a kiságyhoz, újra és újra betakargatni a csöppséget roppantul fárasztó, arról nem is beszélve, hogy esélytelen minden másodpercben azt nézni, hogy vajon mennyire csúszott már le a takaró? A megoldás tehát nem a takarózás, hanem a tipegő hálózsák. A muszlin anyagú kelme pihe-puha, bársonyos tapintású, jó hozzáérni, és még jobb belebújni. Tágas, bőven biztosít mozgásteret a gyerkőcnek. Középen cipzáros, így pillanatok alatt kivitelezhető a vetkőztetés például. Mindennek tetejében még egy zsebbel is rendelkezik, csak hogy a rendszeresen köddé váló cumit se kelljen a jövőben keresgetni. Ez a komfort nem csupán a gyermekeknek hozhatja el a nyugodt pihenések ajándékát, hanem a szülőknek is a gondmentes relaxálást, hiszen nem kell állandóan az ágyhoz ugrálni, és azon aggódni, fázik-e vajon a kezdetben még bebugyolált csöppség.

Mekkora babáknak ajánljuk a tipegő hálózsákokat?

Már 1-2 éves kortól bátran alkalmazható a hálózsák. Igazság szerint mindig érdemes figyelembe venni az életkori sajátosságokat, majd azok alapján dönteni. Az biztos, hogy a termék kiválasztásánál a méreteket célszerű figyelni, azok ugyanis az életkor szempontjából is meghatározóak. A lényeg az, hogy már korán elkezdődhet a hálózsákos időszak, ami aztán sokáig ki is tarthat mindenki legnagyobb örömére, elégedettségére.

Így válaszd ki a legjobb tipegő hálózsákot!

A vásárlás sikere azon múlik, hogy a kiszemelt modell mennyire felel meg az egyéni elvárásoknak, azaz tulajdonságait tekintve mennyire személyre szabott. Úgyhogy mindenek előtt ildomos összeírni azokat a paramétereket, amik egyedileg elsőbbséget élveznek. Itt nyugodtan ki lehet térni a szín, a mintázat kérdésére is, mert magától értetődő, hogy ezek is egytől egyig roppantul fontosak. Ha megvannak a személyes kritériumok, akkor jöhetnek a méretek. Mindig, minden esetben jó ötlet egy picit nagyobb termékben gondolkodni, természetesen nem átesve a ló túlsó oldalára, mert így a kényelem hosszan fenntartható. Aztán persze, amikor eljön az idő, és a gyermek kinőtte a tipegő hálózsákját, akkor jöhet az eggyel nagyobb variáció.

Ezért éri meg nálunk vásárolni!

A MiniStudio.hu kínálatában kivétel nélkül prémium kategóriás tipegő hálózsákok fedezhetőek fel, amiknek a használata mind gyermeki, mind szülői szemmel garantáltan felejthetetlen. Ám ez még csak a jéghegy csúcsa, mivel a készletünkben számtalan kiegészítő, kellék, játék közül válogathatsz annak megfelelően, hogy jelenleg mi az, amire szemed fénye vágyik, vagy amire szükségetek van. A prémium minőségnek hála a hosszú élettartam és a hibátlan helytállás borítékolható.