Vízzel színező

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Mi az a vízzel színező és hogyan működik?

A vízzel színező készlet olyan művészeti eszköz, amelyben a színek víz hatására aktiválódnak. Népszerű kreatív játék, amelyet gyerekek számára készült. A készlet általában tartalmaz egy vagy több vízzel aktiválható színezőlapot és egy ecsetet vagy speciális tollat, amellyel a gyerekek vízzel átitathatják a színezőlapokat.

A vízzel színező készlet előnye, hogy nincs szükség festékre vagy egyéb vegyszerekre. A gyerekek egyszerűen csak vízzel nedvesítik meg az ecsetet vagy a tollat, majd átsimítják a színezőlapot, és a színek a nedvesség hatására megjelennek. Ez egy tiszta és biztonságos módszer a színezésre, amely kevésbé károsíthatja a ruhákat és a bútorokat, mint a hagyományos festékek.

A vízzel színező készletek különböző témákkal és mintákkal elérhetőek, például állatok, növények, járművek vagy mesefigurák. Néhány készlet tartalmazhat matricákat vagy más kiegészítőket, amelyekkel a gyerekek tovább díszíthetik a színezőlapokat.

Gyerekek számára ideális ajándék lehet, mert fejleszti a kézügyességet, a kreativitást és a színekkel való ismerkedést.

Miért hasznos?

A színező száradás után automatikusan eltűnik, majd újra és újra lehet vele festeni, ezzel nem csak időt lehet megtakarítani, de nagyszerű a többszöri gyakorláshoz.

Mit fejlesztenek?

A vízzel színező fejleszti a:
– finom motoros készségeket
– korai íráskészséget
– vizuális megkülönböztetést

Hány éves kortól ajánlott a vízzel színező?

18 hónapos kortól ajánlott