Iskolakezdés-Hamarosan becsengetnek!

Vissza a Bloghoz

Iskolakezdés-Hamarosan becsengetnek!

Ezeket szerezd be az iskolakezdéshez!

Hamarosan becsöngetnek és kezdődik az óvoda, iskola, de még mielőtt újra iskolapadba ülnek a gyerekek fontos, hogy minden meglegyen egy sikeres tanévhez.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük, hogy mire lesz szükségetek az iskolakezdéshez.

Készítsd elő, a bevásárló listát és tekintsd meg termékeinket a webshopban valamint, most ha négy terméket vásárolsz akkor a 4. termékre 50% kedvezményt adunk.

Vásárlásra fel!

Hátizsák,iskolatáska:

Ahhoz, hogy a sok tankönyv elférjen egy strapabíró és kényelmes hátizsákra lesz szükségetek és nálunk ezt is megtaláljátok. A gyermek elsős vagy már nagyobb?- nálunk mindegyik korosztály számára megtaláljátok a tökéletes iskolatáskát. A Childhome márka My First Bag kiváló választás első hátizsáknak a Liewood James űrhajós iskolatáskája pedig a nagyobb iskolásoknak.

Childhome- My First Bag:

 A különböző anyag és kialakítást imádjuk és biztosan sokatok kedvence lesz. A táska mérete pont ideális ahhoz, hogy a gyermek magával tudja vinni még a kedvenc játékait is. Az anyaga pedig, direkt úgy lett kialakítva, hogy a kényelmes és fix hordást biztosítsa. A több színben és anyagban kapható hátizsák elérhető a webshopban.

Ovis táska:

Az iskolán kívül kezdődik az óvoda is és bizony oda is el kell egy jó hátizsák a gyerekeknek. Hoztunk pár modellt a Liewood márkától ami garantáltan az ovisok kedvence lesz.

A Liewood ovisoknak kialakított kis hátizsákja úgy készült, hogy a kicsik is be tudjanak pakolni az óvodába vagy a kirándulásokra. A súlya egyáltalán nem nehéz és a gyönyörű motívumokkal díszített táska 100% újrahasznosított poliészterből készült.

Kisfiúknak és kislányoknak egyaránt tökéletes választás!

Vásárold meg most!

A Little Dutch márkát már bizonyára jól ismeritek és a visszajelzések alapján szeretitek így nem maradhatott el, hogy a márka táskái is felkerüljenek a választékba. Az ovisoknak készült hátizsákjuk egy puha nedves kendővel tisztítható és újrahasznosított PET palackokból készültek.

Kulacs:

Nagyon fontos, hogy a gyerekeknél mindig legyen folyadék, de előfordul, hogy a kulacs amit választunk nem elég strapabíró és hamar tönkre megy. A Liewood márka olyan kulacsokat tervezett amik prémium rozsdamentes acélból készültek, valamint a hőt is megtartják tehát ha nem volt idő otthon meginni a kakaót akkor azt is magával tudja vinni a gyermek. A kulacs törhetetlen és nem szivárog ezért nem kell attól félni, hogy kiömlik a táskában. A fej cserélhető és kapható hozzá tisztító kefe is amivel tisztán tudod majd tartani.

Uzsonnás dobozok:

Dilemmát szokott még okozni, hogy a kicsiknek mibe csomagoljuk az ételt. A A Liewood márka erről is gondoskodott és olyan ételtárolókat készített amit könnyű tárolni és a tisztítása sem okoz gondot hiszen mosógépbe is betehető. Az anyaga szilikon ezáltal nem fog eltörni valamint a tányér külön szétosztható így a gyermek maga dönti el, hogy mit szeretne megkóstolni először. A gyümölcsök tárolásához pedig a webshopon megtaláltok nasitartókat is a MUSHIE különleges kialakításában.

Írószerek:

A Djeco kreatív készleteiről már biztosan hallottál vagy használjátok már és tökéletes választás bármelyik írószere otthoni használatra is. A 8 db-os kimosható filctoll készletnek köszönhetően többé nem kell attól félni, hogy a kicsi összefirkálja a ruháját mert egy mosással bármelyik firka eltüntethető. 

Az óvodásoknak pedig a külön nekik készített 3 db-os ecsetkészlet lesz a legjobb barátja. A könnyű fogásuknak köszönhetően öröm lesz az alkotás és gyönyörű képeket fog majd neked festeni vele.

A Colorful Creatures 12 db-od színes ceruzái pedig tökéletes választás egy rajzórához vagy színezéshez a kisebbek számára, ráadásul az ára is nagyon kedvező.

A Rex London 6 db-os HB ceruzája pedig segít majd a házi feladat megírásában vagy rajzolásban. A grafit ceruza tökéletes íráshoz vagy rajzoláshoz.

Ezeken kívül még rengeteg kreatív eszköz vár titeket a webshopban! Nézd meg itt!

Vidám és boldog tanévet kívánunk!:)

Share this post

Vissza a Bloghoz