Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Bibs esti cumik, éjszakai világítós cumik

Miért használjuk világító, vagy másnéven esti cumit?

Az esti cumik világítanak a sötétben, így a szülő és a gyermeke is könnyen megtalálja a cumit éjjel. Szülőként ismerjük a cumi megtalálásának nehézségéit a sötétben. Számunkra a világító cumi egy nélkülözhetetlen kellék!

A BIBS esti cumi egyszerűvé teszi mind a szülőnek, mind a kicsiknek, hogy megtalálják a cumit a sötétben és enyhítik azt a frusztrációt, amelyet a szülők okozhatnak, ha az éjszaka közepén – teljes sötétségben – síró gyermek mellett a cumit keresik. Az éjjeli cumi segít a szülőnek és gyermeknek egyaránt a jó éjszakai alvásban, mivel nem kell felkapcsolni a lámpát és ezáltal felébreszteni a babát, ha éjszaka eltűnik a cumi.

Egyszerű megtalálni a sötétben

A BIBS éjjeli cuminak praktikus foszforeszkáló hatása van, ami által mindig megtalálható – még teljes sötétségben is.

Hogyan működik a világító cumi?

Egyszerűen tartsd a cumit 5 – 10 másodpercen keresztül egy fényforráshoz a hatás kiváltása érdekében. A hatás  8+ órán keresztül kitart.

Biztonságos a világító cumi a kisbabám számára?

Teljesen! Az éjjeli cumi ugyanolyan minőségű, mint az eredeti BIBS cumi, alaposan tesztelve és jóváhagyva van, 100% biztonságos gyermeke számára. A biztonsági és minőségi szabványoknak nagyon magas a követelménye és minden cumi betartja az Európai EN 1400 + A2 szabványt.

A világító része az éjjeli cuminak egy foszforeszkáló pigment által van előállítva színező anyag helyett, amivel a cumik kerete és fogantyúja van elkészítve. Emiatt a fogantyúja fehér az éjjeli cuminak, mivel nincs hozzáadva színezőanyag.

Mint minden más anyag, amit felhasználtak a cumikban és más Bibs termékekben, a foszforeszkáló anyag is teljesen biztonságos és alaposan tesztelve lett. A védő és a világító rész 100%-ban élelmiszer-biztonságos és BPA-mentes.

Meddig tart a világító hatás?

Ez a cumi „töltésétől” és a fényforrástól is függ. Átlagban a hatás 8+ órán keresztül kitart, ha a cumi fényforráshoz van tartva 5 – 10 másodpercen keresztül.