Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Bibs cumi kisokos

A cumizás előnyei:

Születéstől fogva a babáknak van egy természetes szopóreflexük. A baba igyekezni fog ezt a szükségét kielégíteni az anyuka melle, cumi, egy ujj, vagy más által. Ez nem csupán egy létfontosságú reflex a baba számára, hogy táplálkozzon a szopás által, hanem nyugtató hatása is van számára, emlékeztetve a babát valami ismerősre ebben a különben teljesen idegen világban. Tehát a cumi segít le- és megnyugtatni a babát, emiatt segít az elalvásban.

Emellett segít a szívverés lelassításában, a vérnyomás és stressz szint lealacsonyításában, fájdalomcsillapító hatása is van, vigasztalja a babát és biztonságot nyújt, ha ingerült állapotba kerül, illetve van védelmező hatása is a hirtelen csecsemőhalál szindróma előfordulása ellen.

Mi különbözteti meg a Bibs cumikat egy átlagos cumitól?

A Bibs cumik fő célja a gyermek igényeinek megtalálása és betöltése, magas minőségű cumik gyártása különböző variációkban. A cumik keretei mind 100% étel-biztos anyagból állnak (polipropilén), teljesen BPA, PVC és ftalátmentesek. Minden cumi Dániában/EU van tervezve és gyártva és megfelel az európai EN 1400 + A2 szabványnak.

A biztonság, praktikus kialakítás és magas minőség mellett a cumiknak szép kialakítása is van, rengeteg különböző színnel, hogy a babák mellett a szülők is örömüket tudják lelni benne. A nappali cumik mellett pedig elérhetőek a cumik az éjjeli kollekcióban, amiben a foszforeszkáló anyag által éjjelente a baba és szülő könnyen megtalálhatja az elveszett cumit lámpakapcsolás, ébresztés és sírás nélkül.

A Bibs cumik anyaga és kialakítása

Minden kisbaba más, különböző preferenciájuk van, különböző szopótechnikájuk és különböző a szájformájuk. Emiatt a Bibs különböző cumikat tervezett, hogy kielégítse ezeket az igényeket.

A Bibs cumik két különböző anyagban kaphatóak. A közkedvelt natúrkaucsuk cumifej többféle kialakításban is elérhető, emellett környezetbarát és jó minőségű választás. A „De Lux” termékek szilikonból kialakított fejjel ellátott cumik.

A Bibs cumik különböző fejkialakítással elérhetőek, mivel célunk a babák individuális igényeinek a kielégítése. A „Color” kollekció a hagyományos cseresznyefej formával van ellátva, amely a babákat az anyuka mellére emlékezteti. Az anatómiai cumifejek a baba szájformájára vannak kialakítva, ezzel könnyítve a cumizást. A „pillangó” fej egy laposabb fejjel van ellátva, ami által jobban ráül a baba szájpadlására és kevesebb erővel kell összenyomnia azt. Az „Infinity” cumi pedig egy szimmetrikus fejjel van ellátva.

A cumik palást tervezésében mindenekelőtt a babák finom bőre lett figyelembe véve. A palástok domborúra lettek kialakítva és szellőzőlyukakkal vannak ellátva. Így a baba szája körül nem tud nyál és nedvesség felgyűlni, ami irritációt, vagy akár kiütést tudna okozni.

A babáknak egyedi igényeik vannak a cumiformával és anyaggal kapcsolatban. Van, amelyik baba bármelyiket elfogadja, van amelyiknek viszont különleges igényei vannak és csak egy bizonyos méretet, formát fogad el. A babád igényeinek megismeréséhez ajánljuk figyelmedbe a Bibs Try-it kollekcióját, amelyben négy különböző cumifejet próbálhatsz ki.

Mekkora baba használhatja a Bibs cumikat?

A Bibs cumikat 0+ hónapos kortól lehet használni.

Milyen méretekben kaphatóak?

Három különböző méretben érkeznek a cumik. Az egyes méret a 0-tól 6 hónapos korosztály számára lett tervezve. A második méret a 6-tól 18 hónapos korig ajánlott. A harmadik méret pedig 18-tól 36 hónapos korig használható.

Milyen típusú és méretű cumit válasszak?

Nagyon fontos, hogy olyan cumit válasszunk, amely tökéletesen illeszkedik gyermekedhez.

A babák különbözőek, és eltérő igényeik és preferenciáik vannak. Érdemes kipróbálj különböző formákat és méreteket, hogy megtaláld a baba számára legmegfelelőbbet.

Születéstől kezdve minden méret bevezethető. Az életkor és a méret feltüntetése ezért csak tájékoztató jellegű. De mivel a legtöbb újszülött a kisebb méretet részesíti előnyben, a következő ajánlásokat tettük:

Méretek:

Egy méret: 0+ hónap, minden korosztály számára ajánlott

1-es méret: 0+ hónap

2-es méret: 6+ hónap

3-as méret: 18+ hónapos

Kerek cumifejjel rendelkező cumik fajtái:

Colour cumi natúrkaucsuk fejjel kapható, 1, 2 és 3 méretben.

 

 

 

 

A Boheme cumi természetes natúrkaucsuk cumifejjel kapható, 1-es és 2-es méretben.

 

 

 

 

 

 

A De Lux cumi szilikonból készült és egy méretben kapható, minden korosztály számára.

Szimmetrikus cumifej

Pillangó, vagy más néven Supreme cumi természetes natúrkaucsuk és szilikon kivitelben is elérhető 1-es és 2-es méretben.

A képen tervezés látható Automatikusan generált leírás alacsony megbízhatósággal

Colour cumi natúrkaucsuk fejjel 1-es és 2-es méretben kapható.