Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Bibs cumi kisokos

  • Mi különbözteti meg a Bibs cumikat egy átlagos cumitól?

A Bibs cumik fő célja a gyermek igényeinek megtalálása és betöltése, magas minőségű cumik gyártása különböző variációkban. A cumik keretei mind 100% étel-biztos anyagból állnak (polipropilén), teljesen BPA, PVC és ftalátmentesek. Minden cumi Dániában/EU van tervezve és gyártva és megfelel az európai EN 1400 + A2 szabványnak.

A biztonság, praktikus kialakítás és magas minőség mellett a cumiknak szép kialakítása is van, rengeteg különböző színnel, hogy a babák mellett a szülők is örömüket tudják lelni benne. A nappali cumik mellett pedig elérhetőek a cumik az éjjeli kollekcióban, amiben a foszforeszkáló anyag által éjjelente a baba és szülő könnyen megtalálhatja az elveszett cumit lámpakapcsolás, ébresztés és sírás nélkül.

  • A Bibs cumik anyaga és kialakítása:

Minden kisbaba más, különböző preferenciájuk van, különböző szopótechnikájuk és különböző a szájformájuk. Emiatt a Bibs különböző cumikat tervezett, hogy kielégítse ezeket az igényeket.

A Bibs cumik két különböző anyagban kaphatóak. A közkedvelt natúrkaucsuk cumifej többféle kialakításban is elérhető, emellett környezetbarát és jó minőségű választás. A „De Lux” termékek szilikonból kialakított fejjel ellátott cumik.

A Bibs cumik különböző fejkialakítással elérhetőek, mivel célunk a babák individuális igényeinek a kielégítése. A „Color” kollekció a hagyományos cseresznyefej formával van ellátva, amely a babákat az anyuka mellére emlékezteti. Az anatómiai cumifejek a baba szájformájára vannak kialakítva, ezzel könnyítve a cumizást. A „pillangó” fej egy laposabb fejjel van ellátva, ami által jobban ráül a baba szájpadlására és kevesebb erővel kell összenyomnia azt. Az „Infinity” cumi pedig egy szimmetrikus fejjel van ellátva.

A cumik palást tervezésében mindenekelőtt a babák finom bőre lett figyelembe véve. A palástok domborúra lettek kialakítva és szellőzőlyukakkal vannak ellátva. Így a baba szája körül nem tud nyál és nedvesség felgyűlni, ami irritációt, vagy akár kiütést tudna okozni.

A babáknak egyedi igényeik vannak a cumiformával és anyaggal kapcsolatban. Van, amelyik baba bármelyiket elfogadja, van amelyiknek viszont különleges igényei vannak és csak egy bizonyos méretet, formát fogad el. A babád igényeinek megismeréséhez ajánljuk figyelmedbe a Bibs Try-it kollekcióját, amelyben négy különböző cumifejet próbálhatsz ki.

  • Mekkora baba használhatja a Bibs cumikat? Milyen méretekben kaphatóak?

A Bibs cumikat 0+ hónapos kórtól lehet használni. Három különböző méretben érkeznek a cumik. Az egyes méret a 0-tól 6 hónapos korosztály számára lett tervezve. A második méret a 6-tól 18 hónapos korig ajánlott. A harmadik méret pedig 18-tól 36 hónapos korig használható.

  • A cumizás előnyei:

Születéstől fogva a babáknak van egy természetes szopóreflexük. A baba igyekezni fog ezt a szükségét kielégíteni az anyuka melle, cumi, egy ujj, vagy más által. Ez nem csupán egy létfontosságú reflex a baba számára, hogy táplálkozzon a szopás által, hanem nyugtató hatása is van számára, emlékeztetve a babát valami ismerősre ebben a különben teljesen idegen világban. Tehát a cumi segít le- és megnyugtatni a babát, emiatt segít az elalvásban.

Emellett segít a szívverés lelassításában, a vérnyomás és stresszszint lealacsonyításában, fájdalomcsillapító hatása is van, vigasztalja a babát és biztonságot nyújt, ha ingerült állapotba kerül, illetve van védelmező hatása is a hirtelen csecsemőhalál szindróma előfordulása ellen.