Bibs Liberty Kollekció

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

BIBS X LIBERTY

Ahhoz, hogy megértsük, milyen izgalmas ez az együttműködés, fontos megismerni ezt a két csodálatos márkát! Íme egy kis bevezető a BIBS-hez és a Libertyhez:

Liberty

A híres Liberty divatház több mint 140 éve ver hullámokat a design és a dekoratív művészetek világában. Londoni főhadiszállásukon a csúcstechnológiás digitális nyomtatást a hagyományos kézműves munkával ötvözik egy olyan kollekció érdekében, amely a fényűző selyemtől a könnyű vászonig terjed.

BIBS

A BIBS 1978 óta örvendezteti meg a szülőket és a gyerekeket szerte a világon izgalmas, elengedhetetlen kellékek színes választékával a cumiktól az babatextilekig. Mára több mint 80 országban nemzetközi márkává nőtte ki magát – csodálják az eredeti dizájnjukat és az iparág elvárásait meghaladó biztonsági szabványok iránti elkötelezettséget.

A BIBS X LIBERTY termékcsalád

A skandináv minimalizmust az egyszerűség, a funkcionalitás és a szépség értékei határozzák meg. A BIBS x Liberty együttműködésével ez a tervezési filozófia találkozik a brit gazdagsággal, új otthont teremtve a hőn szeretett BIBS termékeknek.

A kollekcióban választhatsz a cumiktól a praktikus muszlin előkéig, steppelt takarók és szundikendők között, amelyek kényelmet és meleget biztosítanak.

A Capel, az Eloise és a Chamomile nyomatokat gondosan a Liberty 148 éves örökségterveket és csillogó textíliákat tartalmazó archívumából választották ki, és kiegészítik a BIBS jellegzetes skandináv esztétikáját.

BIBS X LIBERTY COLOR CUMI ÉS DE LUX CUMI

A BIBS X LIBERTY COLOR cumi és a DE LUX cumi a jellegzetes, Liberty mintával díszített BIBS pajzzsal kaphatók. A pajzsot gondosan úgy tervezték, hogy elhajoljon a baba szája körüli érzékeny és finom bőrtől, hogy megakadályozza a nyál felhalmozódását.

A COLOR kerek cumifejjel kapható, és természetes natur kaucsukból készült. A DE LUX kerek cumifejjel és szilikon kivitelben kapható. A cumi 100%-ban BPA-mentes, és tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy megfeleljen az EU biztonságra, egészségre és környezetre vonatkozó irányelveinek.

BIBS X LIBERTY NYÁLKENDŐ

A BIBS X LIBERTY nyálkendő több rétegből áll, hogy maximális nedvszívó képességet biztosítson, hogy a baba nyaka száraz és tiszta maradjon. Állítható pattintható gombokkal rendelkezik a hátulján, és a cumikhoz passzoló színekben kapható. 100% organikus pamutból készült, puha és légáteresztő anyag – tökéletes a fogzó babák számára.

BIBS X LIBERTY CUMILÁNC

A BIBS X LIBERTY cumilánc kicsit megkönnyíti a mindennapokat a babával. Csak rögzítsd a klipet gyermeked ruhadarabjához, és megakadályozza, hogy a cumi elvesszen vagy a földre essen. Válassz a gyönyörű minták közül, amelyek passzolnak babája kedvenc BIBS cumijához.

BIBS X LIBERTY CUMITARTÓ

A BIBS x LIBERTY cumitartó egy többfunkciós termék, amely nem csak útközbeni cumi tárolására használható, hanem uzsonnás dobozként, apró játékok tárolására, cumi sterilizálására is alkalmas.

Ez a csodálatos termékcsalád csak bizonyos kereskedőknél vásárolható meg, mint például a MiniStudio! Tehát ha hozzánk hasonlóan te is szeretsz egy csipetnyi csillogást varázsolni kicsid gardróbjába, akkor ez minden bizonnyal a tökéletes, csinos kiegészítő lesz bármilyen ruhához!