Djeco kártyajáték 3-99 éveseknek

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Amennyiben olyan játékot keresünk, amely egyszerre szórakoztat, fejleszt és könnyedén zsebre vágható, vagyis akár egy nyaralásra is vihetjük magunkkal, akkor mindenképp érdemes kártyajátékot választani. A Djeco sorozata többféle stílusú és típusú kártyajátékot tartalmaz, amelyek között mindenki megtalálja a kedvére valót.

A kártyajátékok előnyei

A kártyajátékok a társasjátékok legmobilabb képviselői. Nem csak azért jók ugyanis, mert nagyon szórakoztatóak, hanem azért is, mert egyszerűen magunkkal vihetjük bárhová. A kártyapakli könnyen zsebre vágható, ezért vihetjük nyaralni, kirándulni, de elővehetjük egy szilveszteri buli alkalmával is. Ezen kívül a kártyajátékokhoz nem kell sok hely, még akár a buszon is elüthetjük velük az időt.

Mekkora gyerekeknek ajánljuk a Djeco kártyajátékokat?

A Djeco kártyajátékok különféle életkorú gyermekek számára kaphatóak. Az ajánlás mindegyik kártyajátékon szerepel, hiszen többféle tematika és stílus kapható a Djeco jóvoltából. Már egészen öt éves kortól játszható kártyajátékokat is találunk a kínálatban, ahogy olyanokat is, amit a felnőttek is egész biztosan élvezni fognak. Ezért egy Djeco kártyajáték esetében nem kell kompromisszumot kötnünk a családon belül, hiszen az egész család élvezni fogja a játékot a legkisebbektől egészen a legnagyobbakig. A 3-99 évesig ajánlott kártyákat kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy ne csak az apróságok, de a felnőttek is örömmel tudják játszani. Ezért az egész családot be tudjuk vonni a kártyázásba.

Mennyire egyszerűek vagy nehezek a Djeco kártyajátékok?

A Djeco kártyajátékok különféle nehézségi fokozattal kaphatóak. Sokféle típust találhatunk ráadásul a Djeco kínálatában, amelyek mind más nehézségi fokozatot rejtenek. A gyorsasági kártyajátékok mellett logikai kártyákat is találunk, illetve olyanokat, amelyek kérdésekkel játszhatóak. Ezen kívül többek között építős, csatározós és keresős kártyajátékot is találunk a kínálatban, vagyis összességében teljesen egyénre szabott, hogy kinek melyik típusú Djeco kártyajáték nehezebb vagy könnyebb, hiszen mindenkinek más az erőssége, illetve gyengesége.

A kártyák dobozai érthető információkat tartalmaznak,  amelyek könnyűvé teszik a játék megértését, azonnal el lehet kezdeni játszani. A kártyák tipusonként vannak kialakítva, megtervezve és ezekbe a tipus csoportokba vannak sorolva.

Djeco játékokat keresel? Jó helyen jársz!

A Djeco kártyajátékok sokrétűsége igazi szórakozás az egész család számára. Egyszerre akár többfélét is választhatunk, hiszen a márka többféle stílusú kártyajátékot kínál a klasszikusok mellett. A klasszikus kártyajátékok között megtaláljuk például a Fekete Péter játékot. Az emlékezet kategóriában pedig memóriafejlesztő kártyajátékokat találunk. Ezek már egészen kis kortól játszhatóak, és nem csak a memóriát, de a matematikai készséget és a logikát is fejlesztik. A megfigyelés és a gyorsaság kategóriájában olyan kártyákkal találkozunk, ahol bizonyos részleteket kell megfigyelnünk, illetve időben reagálnunk például egy nyomozós kártyajáték esetén. A taktikai kategóriában pedig egészen komplex stratégiai kártyajátékokat is kínál a Djeco, amiket a felnőttek is garantáltan élvezni fognak. Ha pedig szimplán csak a szórakozás kedvéért szeretnénk játszani, akkor a blöff és jó hangulat kategóriát érdemes felkeresni a Djeco kártyajátékokon belül. Ez utóbbiakat például a felnőttek szilveszteri bulikon, baráti összejövetelen is bátran tudják használni, hiszen főleg a nevetésre, hangulatfokozásra összpontosít.