Liewood kulacs

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Mitől különleges egy Liewood kulacs?

A Liewood kulacs exkluzív dán formatervezésével és kimagasló minőségével egészen egyszerűen gyermeki kezekbe való, akár minden áldott nap. A szilikonos, illetve a rozsdamentes acél típusok kialakítása a kényelmes használatot támogatja.

Könnyű kézbe venni, marokba zárni. A törhetetlenségnek, szivárgásmentességnek köszönhetően nem áll fenn annak a veszélye, hogy egy-egy elhamarkodott mozdulat, kisebb-nagyobb figyelmetlenség végén a kulacs darabjaiban végzi, vagy éppen a tartalma kifolyik, beszennyezve mindent a környezetében. Mivel fogantyúval rendelkezik, ezért pillanatok alatt rögzíthető például a babakocsihoz vagy táskához, így a kimozdulások semmiféle problémát nem okozhatnak. A márkára a kifinomultság, az elegancia jellemző, ami minden egyes kulacsban meg is mutatkozik, elegendő csak a színeket górcső alá venni. Különleges megnevezések és még extrább árnyalatok – ez a minimum, ami ezen a téren borítékolható a gyártó esetében.

Mikortól ajánlható a Liewood kulacs?

Igazság szerint az életkor helyett ebben a szituációban inkább az ivással kapcsolatos ügyességet érdemes alapul venni. Mivel a Liewood kulacs szívószállal rendelkezik, ezért nem kell megdönteni alkalmazás közben. Igen ám, de azoknak a kisgyermekeknek, akik itatópohárhoz vannak szokva, ez gondot jelenthet, lévén a kulacs tetején van egy szellőzőnyílás, ami arra a célra szolgál, hogy az ivás egyenletessé váljon, ne képződjön közben vákuum. Ez nagyszerűen hangzik, és a gyakorlatban kiválóan működik is, viszont azok a lurkók, akik reflexből fogják, és megdöntik a kulacsukat, könnyedén nyakon önthetik magukat. Nyilván ez aztán gyorsan orvosolható, és maga az ivási technika pillanatok alatt elsajátítható, de szülőként érdemes felmérni, hogy mikor érkezik el az a stádium, amikor megéri a kulacs használatát bevezetni a mindennapokba. Van, akinél az átállás gyakorlatilag azonnali, villámgyors és gondmentes, de akad, akinek egy kicsit több időre, gyakorlásra és hozzászokásra van szüksége. Egyik sem jó vagy rossz, a türelem ellenben mindenkor kifizetődő erény.

Miért különlegesek a Liewood kulacsok?

Mondhatnánk, hogy oly sok kulacs áll rendelkezésre a piacon, s ezzel a kijelentéssel nem is túloznánk. Viszont amit a méltán híres márka kínál jóval több, mint az átlag, mint ami a megszokott. Ezek a kulacsok, függetlenül attól, hogy szilikon vagy rozsdamentes, stramm, masszív kialakításúak, azaz a helytállóságuk nem egy hónapra vagy fél évre szól. Még akkor sem, ha elérkezik az idő arra, hogy a gyerkőcök önállóan használják őket. Ez a fajta helytállóság amúgy is ritkaság számba megy manapság, hát ha még azt is megjegyezzük, hogy mindehhez nem mindennapi külső és dizájn is társul. Az exkluzív formavilághoz csatlakozó egyedi árnyalatok konkrétan utánozhatatlanná varázsolják az egyes modelleket. Ezek nem a tömegtermelés cikkei, amik megjelenésükkel beleolvadnak a szürkeségbe. Korántsem. A feltűnésük színpompás jelenség, ami mosolyt csalhat kicsik és nagyok arcára egyaránt.

Az ivás is roppantul egyszerű a szívószálas kialakításnak köszönhetően. Igaz, eleinte egy kis tanulásra van szükség ahhoz, hogy az automatikusnak mondható döntő reflex ne kapcsoljon be, de ez néhány próbálkozás után úgyis beáll, utána semmiféle gondot nem jelenthet a jövőben. A sporttetőn található fogantyú segítségével a hordozhatóság kérdése is nyomban megválaszolható: táskára, vagy kezdetben babakocsira is villámgyorsan rögzíthető.

Mit érdemes tudni a márkáról?

A Liewood dán minőséget kínál, amit így, ebben a formában érdemes megjegyezni, és elraktározni, mint egy új, mégis nagyon beszédes jelzős szóösszetételt. A dán minőség ugyanis nemcsak maximális megbízhatóságot, ellenállóságot, nem pusztán maradéktalan funkcionalitást jelent, hanem eleganciát, stílusosságot, és exkluzivitást például a formatervezésben, vagy éppen a megjelenő árnyalatokban.