Little Dutch járássegítő

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Little Dutch járássegítő – a könnyed első léptekért

A Little Dutch márka az egyik legnépszerűbb bababútorokat és játékokat gyártó holland manufaktúra. Játékai és kiegészítői nemcsak nagyon hasznosak, de szó szerint szemet gyönyörködtetőek is. A járássegítőjük pedig sokkal több, mint egy szimpla járássegítő. Az alábbiakban bemutatjuk, miért is érdemes csemeténket a márka járássegítőivel támogatni az első lépések megszerzésében.

Mire való pontosan egy járássegítő?

A kicsik első lépésüket természetes körülmények között igencsak bajosan szerzik meg. Sokszor eleshetnek, ami miatt akár csalódás is érheti őket. A járássegítő azonban egy olyan kerekes eszköz, amiben könnyedén meg tudnak támaszkodni. A Little Dutch járássegítők ráadásul számtalan beépített játékot és matatót tartalmaznak, ami által gyermekünk szó szerint játszva tanul meg járni és használni a kezeit. A járássegítő azonban nem mostani találmány, már ősidők óta használják a szülők csemetéik első lépteinek megkönnyítésére. A korai bébikompok és állószékek még nem rendelkeztek kerekekkel, a kicsiket egyszerűen csak belerakták, akik – vélhetően pont azért, mert szerettek volna onnan másfelé menni – idővel megtanulták használni a lábaikat. A járássegítő tehát alapvetően nem csak a járás elsajátításában segít, de a picik lábának megerősítésében is, hiszen ahogy kapaszkodnak, és próbálják elérni a járóka különféle részeit, észrevétlenül erősítik ezzel az izmaikat is.

Hány éves kortól ajánlott a Little Dutch járássegítő?

A Little Dutch járássegítő már egy éves kortól bátran használható. A kicsik pedig imádják, hiszen olyan fejlesztő játékokkal felszereltek a márka járássegítői, amelyek hatékonyan edzik a picik finommotoros funkciót is, méghozzá nagyon szórakoztatóan. A járássegítő természetes fából készül, és olyan naturális színekben, ami miatt gyakorlatilag a szoba díszévé is válhatnak ezek az eszközök. A természetes és stílusos megjelenés egyébként a Little Dutch minden termékére igaz. A márka olyan eszközöket, és játékokat szeretett volna megalkotni, amelyben még ott van az a régi természetesség és bájosság, amit mindannyian kedvelünk például a régi korok miliőjéből. A holland márka pontosan ilyeneket tervez, és a járássegítői is hűen hozzák a skandináv naturális megközelítést.

A brand kétféle járássegítőt forgalmaz: az egyik a vintage lakóautó, a másik a gúnáros. Előbbi egy furgon, amelynek belterében több játékot is tárolhat a gyermek, így magával is viheti azokat a séták alkalmával. Utóbbi multifunkciós megoldás, hiszen beépített matatófalat tartalmaz, amellyel így bárhol, bármikor játszhat majd az eszköz kis tulajdonosa.

Miben jobb a Little Dutch járássegítő a többi hasonló terméknél?

Bizonyára minden szülő bosszankodott már amiatt, hogy amikor a csemetéjük kinőtt egy-egy játékot, azzal utána egyszerűen nem tudott mit kezdeni. A rikító műanyagok, és a csak jól láthatóan gyerekeknek való eszközök maximum arra voltak már jók, hogy továbbajándékozzuk őket. Viszont a Little Dutch termékei és a járássegítője is olyan tervezéssel bír, amelyek szó szerint még szobadísznek is beillenek. A szépen megmunkált, fából készült járássegítők színűkben is erősen eltérnek a megszokottól. Csodaszép pasztellekben és természetes árnyalatokban pompáznak, a dizájn pedig önmagáért beszél. Ezen kívül a Little Dutch járássegítő komplexen fejleszti gyermekünket. Az eszközön játékok találhatóak, amelyek a finommotorikus mozgásra hatva szórakozva segítenek csemeténknek megtanulni a különféle finom mozdulatokat. Miközben kicsink ezzel bajlódik, szinte észre sem veszi, hogy már megtanult állni, majd megtette az első lépteket. A Little Dutch emiatt tökéletes eszköz még a legizgágább apróságoknak is, hiszen teljes mértékben képes őket lekötni.

Hol találjuk meg a Little Dutch járássegítőket?

A márka többféle járássegítőt kínál a különféle igényeknek megfelelően. Ezeket pedig megtekinthetjük a MiniStudio webáruházában, ahol nem csak a részletes leírás segít a választásban, de a megadott elérhetőségeken készséggel rendelkezésre állnak, bármilyen kérdésünk is legyen a termékkel kapcsolatban.