Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Little Dutch Játékok

Little Dutch játékok – amiket még te is imádni fogsz

A Little Dutch játékok esetén egyszerűen nem lehet mást mondani, mint hogy kifejezetten szép játékokról van szó. A 2008-ban alapított holland márkát egy lány testvérpár hozta létre, azzal a céllal, hogy nem csak hasznos, de szép és természetes hatású játékokat és kiegészítőket tervezzenek prémiumminőségben. A Little Dutch termékeit már világszerte imádják, nem is véletlenül.

Milyenek pontosan a Little Dutch játékok?

A márkánál alapvető szempont, hogy ami csak lehet, az természetes anyagból készüljön. Ezért fő alapanyaguk a fa, a pamut és más természetes növényi anyagok. Az olcsó műanyag helyett minőségi fákat, a rikító színek helyett finom pasztelleket és más, természetes, különleges árnyalatokat használnak. Minden játékuk alaposan tesztelt, és rendkívül magas minőségi elvárásoknak kell, hogy megfeleljen. Ezen kívül a tervezés kifejezetten egy olyan filozófiát követ, ahol a gyermekek és a szülők igényei is valóra válnak. A Little Dutch játékokat akár dísztárgyként is használhatjuk majd a nappaliban, ha azt csemeténk már kinőtte, ugyanis minden darabjuk igazi szépség, amely különleges dizájnnal és bájos megjelenésével bármelyik szoba éke lehet.

Kollekciók és formációk

A Little Dutch játékok nem csak a legkisebbeknek, de az ovisoknak is készülnek. Ezért nagyon szerteágazó a termékpalettájuk. A játékok között megtalálhatóak a különféle motorikus funkciókat fejlesztő matatók, a járássegítők ugyanúgy, ahogyan fa játékok, építős játékok, és persze az állat- és babafigurák is. Csodálatos formákban és színekben pompázó babák és plüssök kerülnek le a Little Dutch tervezőasztaláról, és a kisfiúknak is bőven akad a márkától játék. A Little Dutch fiú játékai többek között fa autókat, szerszámkészleteket és csodálatos kirakókat rejtenek. A márka ráadásul külön odafigyel arra, hogy olyan játékokat tervezzen, ami fejleszti a kicsik kreativitását és kognitív funkcióit is. Ezért számtalan puzzle, építős játék és persze szerepjátékokhoz való kiegészítő kerül megtervezésre. A Little Dutch ráadásul sok játékot kollekcióba foglal. Ezért ha vásárolunk egy Little Dutch nyuszit, hozzávaló színben és stílusban többféle kiegészítőt, ruhát, sőt még falfestéket is kaphatunk. A kollekciók pedig valóban elbűvölőek. A régi korok stílusát kedvelőinek például erősen ajánlott megtekinteni a vintage kollekció játékait, aki pedig a modernebb, skandináv dizájnt keresi, annak a pink vagy a tengerészkék kollekciót lesz érdemes megtekintenie.

Miért érdemes a Little Dutch játékait választanunk?

A márka termékei ahhoz képest, hogy kiváló minőségűek és csodaszépek, egészen megfizethető kategóriát képviselnek, ezért azok számára kifejezetten ajánlott, akik ár-érték arányban stílusosat keresnek, mégsem túlárazottat. Másrészt ezeket a játékokat garantáltan nem fogjuk soha kidobni. A Little Dutch babái például még akkor is csodálatos dekorációk lehetnek, ha már a kislányunk rég betöltötte a 18. életévet. Az építőjátékok pedig különleges dizájnelemként funkcionálhatnak tovább a nappaliban. Ezek a játékok szó szerint örök életűek lehetnek, nem növelik a csúnya műanyag és sehová sem illő játékok sorát. Természetes színezésük és a skandinávokra oly jellemző letisztult formaviláguk a felnőttek számára is kifejezetten szimpatikus.

Miért érdemes a MiniStudio webshopjában vásárolni?

A MiniStudio számtalan Little Dutch terméket kínál, folyamatosan frissülő készlettel. Nekünk csak ki kell választani a megfelelő játékot, és ha kérdésünk van, készséggel állnak rendelkezésre a webáruház elérhetőségein.