Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Hány éveseknek szólnak a Scolar mini gyerekkönyvek?

A Scolar könyvkiadó számos korosztálynak kínál könyveket, a Mini sorozat azonban kifejezetten a 2-4 éves korosztálynak szólnak. Ezek a könyvek kisgyerekeknek szóló történeteket, verseket vagy képeskönyveket tartalmaznak, amelyek a gyerekek érdeklődési köréhez és szintjéhez igazodnak. A Scolar mini sorozat általában könnyen érthető nyelvezettel és nagyobb betűmérettel rendelkezik, hogy megkönnyítse a fiatalabb olvasók számára a szöveg megértését és olvasását.

Mit kell tudni a Scolar Kid könyvekről?

A Scolar Kid könyvek már nagyobb gyerekeknek készültek, és a történetek a mindennapi élet kihívásairól, nehézségeiről és örömeiről szólnak. A sorozatban megtalálhatók kalandos történetek, fantázia világok, humoros és érdekes események, valamint érdekfeszítő információk a világról. A könyvek célja, hogy szórakoztassák és inspirálják a fiatal olvasókat, miközben fejlesztik az olvasási képességeiket és kiterjesztik a tudásukat.

A sorozat célja, hogy élvezetes olvasási élményt nyújtson a gyerekeknek, és segítse őket abban, hogy megszeressék az olvasást, bővítsék a szókincsüket, valamint fejlesszék a kreativitásukat és gondolkodási képességeiket.

A legnépszerűbb három Scolar mini könyv fiúknak

  1. Állatok a nagyvilágban – Mit? Miért? Hogyan?

Ez a könyv a világ lépésről lépésre való megismerésére hívja a gyerekeket. A Mit? Miért? Hogyan? sorozat ezen könyve az állatokat mutatja be a világ legkülönbözőbb pontjairól. A sorozat célja, hogy egyszerű és szemléletes válaszokakat adjon a kicsik kérdéseire. Ezt megszínesítik a kinyitható ablakok, a szép illusztrációk és a korosztálynak megfelelő megfogalmazások (ez a könyv 2-4 éves korú gyerekeknek íródott).

  1. Kukásautók, Utcaseprő gépek – Mit? Miért? Hogyan?

Bizonyára minden kisfiú látott már az utcán különböző autókat, melyeknek más és más a rendeltetése, és bizonyára ámulattal figyelték az utca szélén dolgozó utcaseprőt, vagy nézték az ablakból ahogyan a hatalmas kukásautó felkapja, és elviszi a szemetet. Ezek a mindennapi dolgok számukra rendkívül érdekesek, ez a Scolar könyv pedig  színesen és érdekes bemutatja nekik, hogy ezek a gépek hogyan is működnek és mire valók.

  1. Nap, Hold, Csillagok – Mit? Miért? Hogyan?

A világűr világa számos titkor rejt magában, amit e könyv segítségével minden kisfiú felfedezhet. A kinyitható ablakok és érdekes feladatok még élvezetesebbé teszik a felfedezés örömét. Ez a könyv is a Mit? Miért? Hogyan? sorozat része, így számos olyan tény, és érdekesség található benne, ami biztosan felkelti a minden kisfiú érdeklődését.

A legjobb Scolar mini könyvek lányoknak

  1. Örülök, félek, haragszom

Az érzelmi intelligencia minden gyermek számára fontos, és tanulandó dolog, ezért érdemes időben megtanítani őket az érzelmeik helyes felismerésére, és az azokról való kommunikációra. A Scolar mini ezen könyve pontosan ebben lesz a szülők segítségére, hiszen bemutatja hogy van olyan amikor az ember örül valaminek, de olyan is előfordul, hogy mérgesek vagyunk valamiért – és ez sem baj, sőt!

  1. Keress, Találj, Mesélj – vásárlás

Ebből a könyvből a gyerekek megtudhatják hogyan vásárolnak a felnőttek különböző üzletekben, miközben a szép képeket nézegetve különböző tárgyakat kereshettek meg együtt. Ezt a könyvet már 1 éves kortól lapozgathatod gyermekeddel.

  1. Nagy Puzzle Könyvem – Milyen ruhát vegyünk fel?

Minden lány számára már kiskorban fontos és jó szórakozás az öltözködés, és a szebbnél szebb ruhák kiválasztása. A Scolar puzzle könyve ehhez a fajta szórakozáshoz is egy kíváló lehetőséget kínál, és játék közben a gyerekek megtanulhatják, hogy mikor milyen ruhát kell felvenni, és hogyan találjunk újat, ha a másik koszos lett.