Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A MiniStudio a következő termékeket kínálja újszülötteknek:

 1. Plüss játékok: Könnyű markolni, puha anyagból készülnek, és remek társak lehetnek a kisbabának az első hónapokban.
 2. Babakönyvek: Egyszerű képekkel és puha lapokkal ellátott könyvek, amelyek segítenek fejleszteni a baba vizuális érzékeit.
 3. Felfedező játékok: Olyan játékok, amelyek hangokat, különböző textúrákat, formákat és színeket tartalmaznak, melyek által fejlődik az újszülött érzékelése.
 4. Zenélő játékok: Kisméretű felhúzható játékok, amelyek ismerős dallamokat játszanak le, segítve a csecsemők nyugtatását és pihentetését.
 5. Rágókák: Biztonságos és megfelelő méretű rágókák, amelyek megkönnyítik az ínyfájdalom enyhítését, amikor a baba már a fogzási időszakban van.
 6. Játszószőnyeg: Kényelmes és színes szőnyegek, amelyen a baba fekve vagy hason fekvő helyzetben játszhat, és felfedezheti a játékokat és a különböző felületeket.
 7. Fából készült játékok: Minőségi, természetes anyagból készült játékok, amelyek ösztönzik az érzékelést és a kézügyesség fejlesztését.
 8. Csörgők: Kis méretű, könnyű játékok, amelyek hangokat adnak ki, ha rázzák vagy mozgatják őket, és segítik a baba kézügyességének és koordinációjának fejlődését.
 9. Babatakaró: Puha, könnyű és meleg baba takarók nagyszerű ajándékok az újszülötteknek.
 10. Pelenkázó táska: Praktikus ajándék egy jól szervezett pelenkázó táska, amelyben a szülők kényelmesen tárolhatják az újszülött pelenkáit, cumiját, ruháit és egyéb szükséges dolgokat.
 11. Cumisüveg készlet: Különböző méretű és kapacitású BIBS cumisüvegek. A BIBS cumisüveg minőségi kiegészítő babának és mamának. Kialakításának és anyagának köszönhetően biztosítja, hogy a benne tartott folyadék finom és tiszta maradjon.