Rólunk

Sztorink

Amikor egy anya és apa első gyermekét várja, a lakást és a családot bejárja az izgalom, a várakozás és a babaillat. Nem tudjuk mi vár ránk, majd megszületik a várva várt kisbaba és minden megváltozik. Első gyermekünk érkezésével a mi életünk is teljesen megváltozott. A fontossági sorrend legelejére ő került és az, hogy a szeretetünkön kívül a legjobb dolgokat tudjuk neki megadni. Egy kisbabának, kisgyermeknek is vannak igényei és fontos a fejlődésében, hogy ehhez mi megadjuk a maximális segítséget.

A kislányunk érkezése után éjszakába nyúlóan kerestem és kutattam a számára legminőségibb dolgokat. Így “fertőztem” meg ezzel szép lassan az Apukát is… :)

Azon kaptam magam, hogy Apából egy igazi szakértő lett színekben, anyagokban, könyvekben, játékokban.

Amikor kiderült, hogy érkezik a második kisbabánk máris egy harmadik “megszületéséről” álmodoztam… De jó lenne ha minden imádott márkánk, amit szeretnék a gyermekeimnek megadni egy helyen elérhető válnának itthon is.

Szép lassan a babavárással Apa is egyre jobban elmélyedt a babavilágban és a kisfiúnk megszületésével egyidőben létrehoztuk, amiről addig csak álmodtam… a MiniStudiot.

Immár közel 20 márka és több ezer termék közül lehet válogatni a legkisebbektől a nagyobb gyermekekig. A termékek növekedésével egyre nagyobb lett a Ti igényetek arra, hogy személyesen is megnézzétek, felpróbáljátok, kipróbáljátok a termékeinket. Ezért úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk első üzletünket játszósarokkal, ahová várunk mindenkit nagyon sok szeretettel.

Örökké hálásak leszünk a gyermekeinknek, akik nélkül ez az egész sosem jött volna létre! Köszönjük Nekik, hogy általuk egy kerek egésszé válhattunk a kis családi boltunkkal együtt! :)

mini studio csalad
mini studio baby

Víziónk

A MiniStudio létrehozásának víziója, hogy minden anya és apa könnyedén hozzáférjen a legkiválóbb minőségű termékekhez, amelyekre gyermekeiknek szükségük van. Hisszük, hogy a legjobb termékekkel segítjük a gyermekek fejlődését és boldogságukat, és ezzel hozzájárulunk a család egészének harmóniájához.

Missziónk

A MiniStudio missziója, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtson szülők számára, hogy könnyedén megtalálják a számukra legjobb és legmegfelelőbb termékeket gyermekeiknek. Folyamatosan kutatunk és bővítjük termékkínálatunkat, hogy mindig a legminőségibb és legfrissebb termékeket kínálhassuk. Arra törekszünk, hogy a vásárlóink igényei szerint személyesen is megnézhessék, kipróbálhassák és felpróbálhassák termékeinket, ezért megnyitottuk első üzletünket Budapesten, Bécsi út 314 szám alatt.

Ez a misszió a gyermekeinkből született ki, akik a legjobb és legmegfelelőbb termékeket kapták meg tőlünk. Nekik köszönhetően álmodhattuk meg és hozhattuk létre a MiniStudiot, hogy más szülők számára is segítsünk abban, hogy a legjobbat nyújthassák saját gyermekeiknek.

Küldetésünk

A MiniStudio küldetése, hogy elősegítse a gyermekek teljes körű fejlődését a szülőknek nyújtott minőségi és gondosan kiválasztott termékekkel. Minden nap arra törekszünk, hogy megkönnyítsük a szülők számára a legmegfelelőbb termékek kiválasztását, amelyek hozzájárulnak gyermekeik testi, értelmi és érzelmi fejlődéséhez.

Meggyőződésünk, hogy a gyermekek minden pillanatban tanulnak és növekednek, és ezért fontos, hogy a megfelelő eszközökkel támogassuk őket ebben a folyamatban. Célunk, hogy szülőként partnerek legyünk a gyermekek fejlődésében, és ehhez kínáljuk a legjobb termékeket.

A MiniStudio küldetése továbbá az, hogy minden család számára elérhetővé tegye ezeket a kiváló minőségű termékeket.

Végül, de nem utolsósorban, a MiniStudio küldetése, hogy hozzájáruljon a pozitív szülői élményhez. Tudjuk, hogy a szülőség tele van kihívásokkal, de hisszük, hogy a megfelelő támogatással és segítséggel, minden szülő képes a legjobbat nyújtani gyermekének. Ebben a küldetésben a MiniStudio a szülők segítőtársa kíván lenni.

0 +
Prémium márka
0 +
Termék
0 +
Aktív vásárló