Little Dutch építőkocka

A Little Dutch építőkocka szép és praktikus ajándék lehet minden kisgyermek számára. Fejleszti a kreativitást, mozgáskordinációt és képzelőerőt.

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

Ki ne ismerné és szeretné az építőkockázást? Még jó, hogy ez az a játék, ami a gyermekkor egyik elengedhetetlen kelléke. Az pedig még jobb, hogy a Little Dutch újraálmodta a klasszikus elképzelést, és a még vonzóbb formába öntötte mindezt.

A Little Dutch építőkockák előnyei

A márkára oly jellemző minőség, megbízhatóság, tartósság minden egyes építőkockában megmutatkozik. Vagyis ez az a játék, ami akár generációkon át állhatja a sarat, meg az építési kihívásokat. A kockákkal való játék jelentős mértékben fejleszti a kreativitást, a mozgáskoordinációt és a fantáziát. A képzeletvilág formálása, annak kiterjesztése roppantul lényeges, mert a jövőben a képzelőerő adhat lendületet az álmok, tervek megvalósításához. Szó szerint ahhoz, hogy ide gyermeked eljuthasson, kockáról kockára ki kell építeni az utat, amihez az egyik legjobb játékszer az építőkocka.

A fa, mint alapanyag külön említésre méltó. Látszólag ebben nincsen semmi különleges, ám valójában bizonyított tény, hogy a gyermekek fejlődését támogatja, ha természetes anyagokkal találkoznak. A kartonpapírból remekelt toronyépítők ütésállók, tartósak, miközben az általuk megjelenített képi világ elbűvölő, és nem utolsó sorban tanulságos.

Miből készülnek a Little Dutch építőkockák?

Fentebb már ki is tértünk a válaszra. A természetes alapanyagok felhasználása hozzátartozik a gyártó hozzáállásához és előállítási stratégiájához. A felületek méregmentes festékkel kezeltek, azaz még akkor sincsen baj, ha egy-egy kocka véletlenül a kóstolgatás áldozatává válik.

Hány éves kortól ajánljuk a Little Dutch építőkockákat?

Általában a sima fa kockák már két éves kortól nagyszerű játékalapként szolgálhatnak, míg a jenga inkább három éves kortól ajánlható, de vigyázat, végső korhatár nincsen! Szóval akár az egész család belevetheti magát a toronyépítésbe, ami nem akármilyen mulatság.

Viszont azért azt érdemes tudni, és alapul venni, hogy minden gyermek más, és más, ahogy a fejlődésük üteme is nagyon eltérő. Vannak gyerkőcök, akik már másfél éves korban vágyják a kihívásokat, és teljesítik is azokat, míg más gyermekek három éves korukra érik el azt a szintet, amikor felkelti az érdeklődésüket ez a klasszikus, mégis megunhatatlan játék. Vagyis bár javaslatokkal élhetünk, ahogy ezt fentebb meg is tettük, de a legjobb taktika személyesen gyerkőcödre igazítani a választást, így esélytelen a tévedés.

A Little Dutch márkáról röviden

A Little Dutch története mesés, az az út pedig, amit a márka bejárt, varázslatos. Minden azzal a vággyal kezdődött, hogy végre olyan játékok, valamint kiegészítők, kellékek kerüljenek piacra, amik nemcsak praktikuságukkal kényeztetik a gyermekeket és a szülőket, hanem esztétikumukkal is beragyogják a mindennapokat. Célként szerepelt a különlegesség megmutatása, és annak bebizonyítása, hogy egyáltalán nem kell sablonokban, megszokott formákban és megoldásokban gondolkodni, mert a különlegesség az újszerűségben mutatkozik, és teljesedik ki a leginkább. Ez volt összefoglalóan a hajtóerő, az üzemanyag, ami aztán berobbantotta a motort, és a gyártó világ körüli útra indult. Meghódított mindent, és mindenkit. A Hollandiában egy szép napon megfogant, félig-meddig kibontakozott álom így vált valósággá. Hiszen elegendő csak végignézned a brand fémjelezte paletta tagjain, és máris láthatod: a fenti célok kivétel nélkül teljesültek. A különlegesség, az egyediség mind megjelenésben, mind kivitelezésben a tiéd lehet, pusztán a választásod kérdése! A márka tálcán, illetve jelen esetben építőkockákon kínálja a nagybetűs minőséget, meg persze a gyermekedet megörvendeztető játékélményeket.