Liewood szandál

Liewood tépőzáras Blumer és szilikon Bre szandál. Fagyiszínek, pasztellszínek, nyári vidámság!

Ha választasz még 30.000 Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
Szűrő

A Liewood szandálok előnyei

A Liewood márka alapfilozófiája a minőség, fenntarthatóság, praktikusság és az innováció. Ezen elvek mentén alakítják ki játékaikat, dekorációs tárgyaikat, gyermekeknek készült ruháikat és cipőiket, amelyek praktikusságuk mellett esztétikusak is. A szandálok csak a legkiválóbb minőségű és legpraktikusabb anyagokból készülnek, például 100% szilikon vagy más, környezetbarát, tartós anyagokból. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a kényelmes viseletet, emellett az úgynevezett “Nordic design”-t követik, vagyis a kifinomult, minimalista divatot kedvelők számára kedvez, akik a Liewood kínálatában így könnyen ráakadhatnak kedvenceikre.

Szandáljaik kialakítása során elsődleges szempont volt a kényelem is, illetve a gyermekek számára olyan lábbeli kialakítása, ami a hétköznapok során megfelelő támogatást nyújt járásfejlődésük számára. A párnázott talpuk és a megfelelő alátámasztás segít csökkenteni a lábfájdalmat és kényelmet biztosít hosszabb ideig történő viselés esetén is.

A Liewood szandálok funkcionalitásban sem utolsók, a szandálok többnyire könnyen állítható pántokkal rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy a viselőjük a saját igényei szerint állítsa a megfelelő méretre.

Milyen anyagokból készülnek a Liewood szandálok?

Ahogy már említettük, a Liewood márka alapfilozófiája a környezettudatosság, és a fenntarthatóság. Ennek jegyében termékeik is olyan megbízható anyagokból készülnek, amelyekkel nem csak minőségi szandálokat hozhatnak létre, de a fenntarthatóbb, és élhetőbb jövőt is igyekeznek biztosítani a jövő generációi számára. Ilyen anyagok például, a biopamut, újrahasznosított poliészter, újrahasznosított nejlon, újrahasznosított műanyag, a gyártás során tanúsított fa használata, valamint a textilgyártás nagy részében mono-anyagokat, vagyis egyféle anyagból készült textilt használnak, amelyek gyakran könnyebben újrahasznosíthatók, mint a vegyes anyagok. Ezek mellett folyamatosan új és felelősségteljes anyagok kutatására összpontosítanak, hogy termelésüket folyamatos javítás, és innováció alatt tartsák.

Egy fontos, és gyakran használt anyag a Liewood szandálok esetében az EVA hab, ami káros anyagoktól mentes, és a strandon rendkívül praktikus, hiszen semennyi vizet nem szív fel, illetve víztaszító hatása miatt könnyen és gyorsan szárad.

Milyen méretekben kaphatóak a Liewood szandálok?

A Liewood szandálok számos különböző méretben érhetők el, így mindenki (akár felnőtt, akár gyermek) megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ahogy  már említettük, a szandálokon állítható pántok is találhatóak, így mindenki a neki legkényelmesebb méretre állíthatja lábbelijét.  A MiniStudio honlapján a szandálok többsége 20-27 méretskálában kaphatók, melyeknek belső talphossz méretezése szintén megtalálható honlapunkon.

Mi a különbség a Bre és Blumer szandálok között?

A Bre és Blumer szandálok stílusban kissé eltérnek egymástól. A Bre modell egy egyszerűbb és letisztultabb designnal rendelkezik, míg a Blumer modell esetében gyakrabban találunk díszítő elemeket, különböző mintákat. Azonban nem ez az egyetlen különbség; a két modell kialakítása is eltérő. A Bre szandál egy egyszerű, pántos kialakítású modell, míg a Blumer szandál esetében gyakrabban találunk keresztirányú pántokat, amelyek további stabilitást és támogatást nyújtanak a lábnak. Ez fontos szempont a választás során, hiszen minden gyermek mozgásfejlődése különböző, így lehetnek akiknek a járás tanulás során fokozottabb stabilitásra és tartásra van szüksége, illetve az erősebb támasztékokkal rendelkező szandálok kényelemben sem utolsók.

Az anyagokban is van különbség: mindkét modell esetében használhatnak környezetbarát vagy textil anyagokat. Az anyagválasztás mindig a konkrét kollekció és a gyártó aktuális ajánlata alapján változik, de a fenntarthatóság mindkét szandál esetében elsődleges. Mindkét fajta szandálról elmondható, hogy káros anyagoktól mentes anyagból készülnek, a Blumer szandál esetében a már említett EVA habról van szó, a Bre szandálok pedig 100% szilikonból készülnek, illetve egy vicces sajátosságuk, hogy a kisebb méretek (19-30) talpán egy kis panda is megbújik, így a gyerekek még a lábnyomukkal is játékot teremthetnek. Emellett a Blumer szandálok tépőzáras rögzítése lehetővé teszi, hogy a nagyobb gyerekek egyedül is könnyedén le- és felvehessék a szandálokat, illetve mindkét típusról elmondható, hogy anyagukból adódóan könnyen száradnak, így strandoláshoz a legideálisabb választás lehet.